Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Afvallen met het online programma 8 weken met Ann, tijdelijk slechts € 169,- (incl. btw)

Als je erachter komt dat de diëten die je doet steeds maar tijdelijk werken en je het afvallen elke keer niet volhoudt, dan ga je twijfelen aan jezelf en je doorzettingsvermogen.

Je hebt het afvallen echter steeds op de verkeerde manier aangepakt, met standaard programma's. Maar jij bent uniek en jouw lijf is uniek. Én gezond afvallen is veel meer dan een beetje minder/anders eten en meer bewegen. Het blijkt dat jouw brein totaal geen boodschap heeft aan jouw afvalplannen en een fitter lijf. Jouw brein saboteert jouw plannen en pogingen om gezond te leven steeds weer.

Wil je op een gezonde en relaxte manier afvallen, zonder dat je de 24/7 met eten bezig bent, dan moet je je aanpak veranderen. Ga ook aan de slag met jouw hoofd en dat brein van jou.

In mijn online programma 8 weken met Ann neem ik je in 8 lesweken op een overzichtelijke manier mee in alles wat jij nodig hebt om af te vallen zonder dieet en grip te krijgen op jouw gewicht. Voor de rest van je leven.

Nu tijdelijk 14% Valentijnsdag korting, dus geen € 197,-, maar slechts € 169,-. Neem snel contact op en start vandaag nog!

Is het tijd om op een andere manier met jezelf, jouw brein en het afvallen aan de slag te gaan?

Profiteren van: Afvallen met het online programma 8 weken met Ann, tijdelijk slechts € 169,- (incl. btw)?

Bedrijf : Ann's Coaching Voeding en Lifestyle
Contactpersoon : Mevr. A de Graaf
Telefoonnummer : 06-48821600
E-mail adres : info@annscoaching.nl
Geldig tot : 28-2-2021

Reageren op deze aanbieding in Lelystad