ABC-123 Remedial Teaching en Kindercoaching in Lelystad

Voor iedere leerling die wat extra ondersteuning kan gebruiken!

Over ABC-123 Remedial Teaching en Kindercoaching

ABC-123 Remedial Teaching en Kindercoaching valt onder de rubriek coaching in Lelystad.

Loopt uw zoon en/ of dochter ook vast bij het maken van huiswerk of kan uw kind niet bijblijven in de lessen op school? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! ABC-123 Remedial Teaching en Kindercoaching is de praktijk van Odette M. Indemans. In de praktijk geef ik individuele leerhulp en begeleiding voor leerlingen in het basisonderwijs én het voorgezet onderwijs.

Alvorens we een lesplan kunnen gaan opstellen plan ik eerst een intakegesprek met u als ouder(s) in zodat wij samen kunnen gaan kijken naar de beste aanpak voor uw zoon en/ of dochter. Iedere leerling is namelijk uniek en vraagt een bepaalde aanpak. De ene leerling leert door te lezen, een ander door het te horen of door de stof uit te tekenen, bijvoorbeeld met hulp van mindmappen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ABC-123 Remedial Teaching en Kindercoaching uit de rubriek coaching uit Lelystad is gevestigd aan de Wold 20-73 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23477195.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ABC-123 Remedial Teaching en Kindercoaching zijn o.a. :