Artisamen in Lelystad

Artisamen: Praktijk voor vaktherapie beeldend.

Over Artisamen

Artisamen valt onder de rubriek coaching in Lelystad.

De drijvende kracht achter Artisamen is Rita de Wit. Rita maakt al vanaf jongs af aan mooie dingen met haar handen. Schilderen, tekenen, combineren en experimenteren met materialen, dit geeft haar voldoening.

Rita ervaart, terwijl zij aan het werk is, dat het verrijkend is. Rita maakt iets tastbaars, zichtbaar. Het verteld iets aan haar, over haar. Als beeldend therapeut wilt Rita u dit ook laten ervaren.

Artisamen is een praktijk voor vaktherapie beeldend. Kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende klachten die te maken hebben met psychische of sociaal-emotionele problemen, kunnen hier terecht voor beeldende therapie.

Artisamen gebruikt gesprekken, oefeningen en beeldende opdrachten om u en/of uw kind te helpen bij het vergroten van het (zelf)inzicht en bij het verwerken van pijnlijke gevoelens. Ook kunnen deze gebruikt worden bij het op gang brengen van veranderings- en/of acceptatie processen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Artisamen? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Artisamen uit de rubriek coaching uit Lelystad is gevestigd aan de Gondel 27-09 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24447923.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Artisamen zijn o.a. :