Barendregt Administratie+Belastingen in Lelystad

Bent u opzoek naar een administratie en belastingkantoor? Dan kunt u terecht bij Barendregt Administratie+Belastingen.

Over Barendregt Administratie+Belastingen

Barendregt Administratie+Belastingen valt onder de rubriek administratiekantoor uit Lelystad.

Barendregt Administratie+Belastingen biedt administratieve werkzaamheden voor midden- en kleinbedrijf aan.

Barendregt Administratie en Belastingen uit Lelystad heeft als doel om MKB ondernemers in het midden- en klein bedrijf te ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht via de administratie in hun financiƫle prestaties en het realiseren van hun doelstellingen.

Visie is de klant te ontlasten van zijn of haar administratieve lasten, de fiscale lasten te beperken en de nachtrust te verlengen. De ambitie is om een adviseur te zijn voor de mkb ondernemer in de regio. Door persoonlijke aanpak, kan op korte termijn ingespeeld worden op de informatiebehoefte van de klant.

Henk Barendregt is sinds 1980 werkzaam in de accountancy. Begonnen als assistent-accountant bij Mateboer Accountants, later assistent bij Gibo te Dronten. Vanaf 1985 tot eind 2012 werkzaam geweest als relatiebeheerder bij Meeuwsen Ten Hoopen Accountants en Belastingadviseurs te Lelystad. Door deze brede ervaring weet Henk wat er leeft bij de ondernemer en met welke problemen hij/zij geconfronteerd wordt.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Barendregt Administratie+Belastingen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Barendregt Administratie+Belastingen uit de rubriek administratiekantoor uit Lelystad is gevestigd aan de Oostermoer 3 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 032-0258179.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Barendregt Administratie+Belastingen zijn o.a. :