Beauty Clinic Dali in Lelystad

Schoonheidsspecialiste

Over Beauty Clinic Dali

Beauty Clinic Dali valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Lelystad.

Bij Beauty Clinic Dali aan de Kempenaar in Lelystad zijn er diverse schoonheidsbehandelingen mogelijk zoals zowel huidverbeterend als huidverzorgend. Beauty Clinic Dali werkt met het fantastische merken:Alpha-H uit Australi.

ALPHA-H

ALPHA-H is een meervoudig award winning cosmeceutical (salon)merk uit Australie; voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten. Hierdoor wordt de huid uit haar comfort zone getrokken waardoor zij "wakker schrikt" en tot in de diepere huidlagen geactiveerd wordt; daar waar nieuwe huidcellen, collageen en elastinevezels worden gemaakt. Gewone huidverzorging bevat deze ingredienten vaak niet, in (te) lage dosis of heeft een pH waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten. TIP: INDIEN U AANVULLEND BENT VERZEKERD IS HET MOGELIJK DAT DE 'ACNE BEHANDELINGEN' VOOR ZOWEL DE JEUGD ALS VOLWASSENEN VERGOEDT WORDEN DOOR UW ZORGVERZEKERAAR . RAADPLEEG HIERVOOR UW EIGEN ZORGVERZEKERAAR VOOR MEER INFORMATIE.

Ook kunt u terecht bij ons voor - Diverse huidverbeterende en huidverzorgende behandelingen - IPL / Definitieve ontharing, - Lycon waxing/harsen -Yumi Lashes - Wimperlifting, - Epileren, verven van de wenkbrauwen en wimpers _ Henne Brow Treatment -Heerlijke ontspannende Aroma Care Massage met de pure oliën van DoTerra -en nog veel meer.

Eigenaresse Sharonna is een gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste en is voortdurend bezig met het volgen van diverse opleidingen om up to date te blijven en jou te kunnen voorzien van een optimale behandeling.

Een bezoek aan deze salon brengt een glimlach op je gezicht!

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.

Mail: info@beautyclinicdali.nl Website: www.beautyclinicdali.nl Facebook: www.facebook.com/beautyclinicdali


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beauty Clinic Dali uit de rubriek schoonheidssalon uit Lelystad is gevestigd aan de Kempenaar 0313 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83171786.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beauty Clinic Dali zijn o.a. :

Nieuws van Beauty Clinic Dali in Lelystad

Brow Treatment

Brow Treatment

Brow Treament (45 min.) verven, waxen en epileren van de wenkbrauwen € 25,00 of een Henna Brow Treatment (45 min.) de wenkbrauwen waxen, epileren en verven met Henna € 30,00

Brow Treatment

Brow Treatment

Brow Treatment en Henna Brow Treatment.