Bmiddl.nl Mediationgroep BV in LAREN

Bmiddl.nl Mediationgroep BV: Gespecialiseerde familiemediator.

Over Bmiddl.nl Mediationgroep BV

Bmiddl.nl Mediationgroep BV valt onder de rubriek mediation in Lelystad.

Het gezicht achter Bmiddl.nl Mediationgroep BV is mevrouw Way Ying Lee. Zoekt u een gespecialiseerde familiemediator? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Way Ying Lee Heeft ervaring met diverse soorten scheidingen en daardoor begrijpt zij goed dat dit voor u een stressvolle periode kan zijn. Way Ying Lee is rustig, empathisch en betrokken. Tijdens de gesprekken zal er tijd gemaakt worden om te luisteren naar elkaar.

Er zal door mediation structuur in het proces komen en het doel is dat u beide stap voor stap weer grip gaat krijgen op de situatie. Ingewikkelde vraagstukken zullen toegelicht worden zodat het voor u beide duidelijk is.

Wanneer er kinderen betrokken zijn in deze situatie, is het belangrijk dat er ook naar de kinderen geluisterd gaat worden en zal Way Ying Lee ook een gesprek voeren met de kinderen. Een luisterend oor kan namelijk het verschil maken voor een kind.

Mediation is een respectvolle en mooie manier om conflicten voor beide partijen op te lossen. Tijdens mediation zal namelijk het belang van beide partijen centraal staan. Het doel is dat het resultaat voor beide goed is.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bmiddl.nl Mediationgroep BV uit de rubriek mediation uit Lelystad is gevestigd aan de RIJKSWEG WEST4 in LAREN. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18127742.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Bmiddl.nl Mediationgroep BV zijn o.a. :