Chocolaterie Brouwer in Lelystad

Chocolaterie Brouwer, fabrikant van handgemaakte bonbons en streekproducten!

Over Chocolaterie Brouwer

Chocolaterie Brouwer valt onder de rubriek ambachtelijke producten uit Lelystad.

Chocolaterie Brouwer is Dé chocolaterie van Nederland, bij ons bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van chocola maar ook andere lekkernijen zoals diverse soorten koffie en thee en diverse streekproducten zijn bij ons te verkrijgen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een workshop bonbons maken, leuk om met een groep vriendinnen te doen of voor een kinderfeestje want was is er leuker dan je eigen zelfgemaakte bonbons na afloop mee naar huis te nemen en ze uiteraard lekker op te eten!

In een workshop van ongeveer 3,5 uur leert u de beginselen van het bonbons maken. Hierbij komen zowel het maken van handwerkbonbons als vormbonbons aan bod. Tijdens deze workshop gaat u, na een korte uitleg over chocolade en uiteraard hygiëne, zelf aan de slag. Alle bonbons die tijdens de workshop worden gemaakt worden verdeeld over de deelnemers. Dit komt neer op ongeveer 1,5 kilo per persoon

Voor meer informatie kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Chocolaterie Brouwer uit de rubriek ambachtelijke producten uit Lelystad is gevestigd aan de Schoepenweg 59c in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0320-221635.

Diensten en producten voor ambachtelijke producten

Trefwoorden die horen bij Chocolaterie Brouwer zijn o.a. :