De Oosterse Hand in Lelystad

Welzijnspraktijk De Oosterse Hand is er voor een professionele behandeling gericht op ontspanning, herstel en balans.

Over De Oosterse Hand

De Oosterse Hand valt onder de rubriek massage uit Lelystad.

Doordat De Oosterse Hand u of uw werknemers door een een Shiatsu stoelmassage iets speciaals laat ervaren, wordt men weer wakker en alert. Ook zal het bijdragen aan een betere werksfeer, zo'n 10% lager ziekteverzuim en betere prestaties.

Dat houdt in de praktijk dus in dat u geld gaat besparen door gebruik te maken van het aanbod van De Oosterse Hand.

De tijdsinvestering is minimaal, een Shiatsu stoelmassage duurt maar ongeveer 15 a 20 minuten en wordt uitgevoerd op locatie.

Een shiatsu stoelmassage kan mogelijke RSI-klachten en hoofdpijnen verhelpen en / of voorkomen. Dit scheelt dus een bezoek aan de fysiotherapeut en draagt bij aan een lager verzuim.

Een bedrijfsmassage valt onder arbo-voorzieningen en is een, door de belastingdienst, erkende methode om ziekteverzuim tegen te gaan. Hierdoor is een bedrijfsmassage fiscaal aftrekbaar. Deze kosten kunt u dus volledig als bedrijfskosten opvoeren.

Offerte aanvragen Op basis van het aantal werknemers, locaties en aantal behandelingen per jaar stelt De Oosterse Hand graag een offerte voor u samen. Wilt u iets bijzonders op een evenement? Ook daarvoor kunt u terecht bij De Oosterse Hand. Wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Oosterse Hand uit de rubriek massage uit Lelystad is gevestigd aan de Jol 21-6 in lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50626655.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij De Oosterse Hand zijn o.a. :