Dynamis Lelystad in Lelystad

Praktijk voor klassieke Homeopathie & Coaching

Over Dynamis Lelystad

Dynamis Lelystad valt onder de rubriek geneeskunde uit Lelystad.

Welkom bij Dynamis Lelystad,

Bij ons kunt u terecht voor klassieke homeopathie en coaching.

Kampt u al enige tijd met lichamelijke klachten zoals migraine of chronische verkoudheden? Of wellicht heeft u psychische klachten door een traumatische ervaring of heeft u slapeloze nachten? Heeft u last van allergie├źn of problemen bij uw zwangerschap? Of zit u gewoon even niet meer lekker in uw vel? Homeopathie kan vaak een uitkomst bieden voor uw klachten. Uw gezondheid zal zich door homeopathie weer op een natuurlijke manier herstellen en brengt u terug naar uw natuurlijke evenwicht.

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die werd ontwikkeld door de beroemde arts dr. Samuel Hahnemann (1755-1843) uit Duitsland. Deze geneeswijze is er op gericht uw zelfgenezend vermogen te versterken. Er wordt hierbij gekeken naar de gehele mens, dus lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Dit betekent dat de oorzaak van de problemen wordt aangepakt en dat er verder wordt gekeken dan alleen uw klachten. Het homeopathische middel heeft dan ook invloed op meer dan de aanwezige symptomen en zal lichaam en geest weer in balans brengen.

Dit gebeurt op een hele milde wijze waarmee u zich prettiger zal voelen, meer energie zal krijgen en uw klachten zullen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH, www.nvkh.nl). De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Met enige regelmaat verzorg interessante ik workshops, lezingen en informatieavonden. Gedurende deze bijeenkomsten bied ik informatie over de werking en basis van homeopathie en kunnen de deelnemers kennis maken met de producten en diensten van Dynamis.

Voor vragen en/of meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dynamis Lelystad uit de rubriek geneeskunde uit Lelystad is gevestigd aan de Overcinge 76 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0320-262550.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Dynamis Lelystad zijn o.a. :