Goedgebakken in Lelystad

Goedgebakken: Exclusief - klantgericht - ambachtelijk.

Over Goedgebakken

Goedgebakken valt onder de rubriek bakkerij uit Lelystad.

Zoekt u een bedrijf die unieke en heerlijke bruidstaarten kan maken? Dan bent u bij Goedgebakken aan het juiste. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor thema taarten en ander gebak. De taarten van Goedgebakken zijn ambachtelijk en exclusief.

De drijvende kracht achter Goedgebakken is Judith Bouma. Judith bakt al sinds haar tienerjaren. De afgelopen jaren heeft Judith diverse workshops en cursussen gevolgd op het gebied van patisserie en taartdecoratie.

Judith vindt het erg leuk om nieuwe gebaksoorten, technieken en decoratiemogelijkheden te leren en toe te passen. Dit heeft er toe geleid dat Judith haar eigen website en het bakken op bestelling heeft opgezet.

Bij Goedgebakken kunt u terecht voor de volgende taarten en cakes:

- Bruidstaarten.

- Thema taarten.

- Cupcakes.

- Luxe taarten.

- Brownies.

- Koekjes.

U kunt per taart kiezen voor een bepaalde uitstraling of smaken. U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Goedgebakken? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Goedgebakken uit de rubriek bakkerij uit Lelystad is gevestigd aan de Plantage 108 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0320-228637.

Diensten en producten voor bakkerij

Trefwoorden die horen bij Goedgebakken zijn o.a. :