Grand Cafe & Restaurant Le Journal in Lelystad

Grand café - restaurant.

Over Grand Cafe & Restaurant Le Journal

Grand Cafe & Restaurant Le Journal valt onder de rubriek restaurant in Lelystad.

Wilt een u een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een gezellig avondje uit? U bent bij ons op elk tijdstip van de dag welkom.

Grand café Le Journal is meer dan een leuke gelegenheid voor een hapje en een drankje. Wist u dat er in Hilversum boven een ruimte is die vaak gebruikt wordt voor feesten en partijen? Deze grote zaal is geschikt voor groepen tot 200 personen, dit is wel afhankelijk van de festiviteit. Wij kijken niet raar op van grote gezelschappen, we kunnen met elke groep uitstekend overweg. Wij verzorgen elke gelegenheid op maat.

Onze vestiging in Lelystad heeft helaas geen aparte zaal die afsluitbaar is, de mogelijkheden voor kleinere besloten feesten zijn beperkt maar niet onmogelijk. U kunt bij ons altijd informeren naar de mogelijkheden voor uw feest. Als u graag met een grote groep wil dineren, kunt u bij ons terecht voor verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen uit een geheel menu of uit een selectie van gerechten. wij drukken voor u een menukaartje af, deze kan natuurlijk qua tekst en lay-out aangepast worden naar uw persoonlijke wensen. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor een buffet hiervoor gaan we uit van een minimum aantal van 25 gasten.

voor meer informatie kunt u terecht op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Grand Cafe & Restaurant Le Journal uit de rubriek restaurant uit Lelystad is gevestigd aan de Dukaatplein 8 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 032-0236453.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Grand Cafe & Restaurant Le Journal zijn o.a. :