Hogeschool Windesheim Flevoland in Lelystad

Windesheim Flevoland is voornemens in september van start te gaan met een viertal opleidingen in Almere die overgenomen worden van de Hogeschool van Amsterdam

Over Hogeschool Windesheim Flevoland

Hogeschool Windesheim Flevoland valt onder de rubriek opleiding in Lelystad.

Windesheim Flevoland is een kennisinstelling voor hoger onderwijs en onderzoek.

Deze kennisinstelling is een initiatief van Windesheim, gemeente Almere, gemeente Lelystad, Provincie Flevoland en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Windesheim heeft al een gevestigde naam in Zwolle.

Voltijdopleidingen in Almere:

De kans om ver te komen, is nu dichterbij dan ooit. Binnenkort is Windesheim Flevoland er voor jou met een breed aanbod aan hbo-opleidingen. Studeer je bij ons, dan zit je op de eerste rang. Wij bieden je kwaliteit en persoonlijke aandacht. Tijdens jouw opleiding kun je altijd een beroep doen op onze hulp en begeleiding. Zodat jij straks met je diploma ver kunt komen.

Je studeert straks niet bij de eerste de beste hbo-instelling. In de Keuzegids HBO Voltijd 2010 scoren wij als tweede beste grote hogeschool. Een topscore dus! En in Elsevier kun je lezen dat studenten het meest tevreden zijn over Windesheim. We zijn dan ook erg trots dat we onze opleidingen in Almere gaan aanbieden.

Duale en deeltijdopleidingen in Lelystad:

Wij zijn een hbo-instelling met ambitie. Ambitie die u wellicht ook heeft om als professional verder te komen. Kiest u voor Windesheim Flevoland, dan kiest u ervoor om te studeren aan een kennisinstelling voor hoger onderwijs en onderzoek. Als kennisinstelling richten wij constant onze voelsprieten op wat er gebeurt in het werkveld, actuele ontwikkelingen en nieuwe kennis die opgedaan wordt uit onderzoek. Zo kunnen wij u een programma aanbieden, dat nauw aansluit op de vraagstellingen die u in uw werk tegenkomt. Hiermee legt u een solide basis voor de verdere ontwikkeling van uw carrière.

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de NVAO en worden uitstekend beoordeeld. In de Keuzegids Deeltijdstudies 2010 scoren wij als beste grote/middelgrote deeltijdhogeschool. We zijn dan ook erg trots dat we onze opleidingen in Lelystad gaan aanbieden.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hogeschool Windesheim Flevoland uit de rubriek opleiding uit Lelystad is gevestigd aan de Het Ravelijn 1 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-4699699.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Hogeschool Windesheim Flevoland zijn o.a. :