Hotel Het Galjoen in Dronten

HOTEL IN DRONTEN - 24/7 open - Boek nu uw verblijf

Over Hotel Het Galjoen

Hotel Het Galjoen valt onder de rubriek hotel in Lelystad.

WELKOM BIJ HOTEL HET GALJOEN IN DRONTEN

Het gastvrije “Hotel het Galjoen” is gelegen in het centrum van Dronten, centraal in Nederland. Dit gezellige familiehotel biedt de mogelijkheid, door zijn centrale ligging, om uitstapjes naar veel dichtbijgelegen attracties, en bezienswaardigheden snel en makkelijk te maken.

We hebben 118 kamers, met ieder zijn eigen badkamer. De kamers hebben: - Badkamer - HD-televisie - Nieuwe hotelbedden - Kamers aan de voorzijde hebben een mooi uitzicht op het grote Meerpaalplein - Kamer aan de achterzijde zijn rustiger gelegen, uitzicht over het dorp. - Ons hotel beschikt over een lift

Hotel het Galjoen werkt samen met een restaurant op loopafstand in het centrum, het serveert Franse gerechten met de nadruk op vis- en vleesmaaltijden, ook is er een ruim veganistisch aanbod. Voor de lunch en een kopje koffie kunt u hier ook heel goed terecht. Er is een groot terras waar het heerlijk toeven is met een lekker glaasje fris of wijn, nagenietend van een mooie dag.

U kunt gratis rondom het hotel parkeren.

Per trein ook goed te bereiken. Op zo'n 900 meter afstand van ons hotel stapt u uit en loopt u rechtstreeks via het centrum tegen ons hotel aan. Ook per bus zijn we goed bereikbaar. De bushalte ligt zo'n 100 meter bij ons vandaan.

Taxi in de buurt: Taxi Secure Driving. Ook vliegveld Lelystad is op zon 15 minuten rijden afstand.

In de omgeving van Hotel het Galjoen te Dronten: - Winkelcentrum Suydersee te Dronten. - Batavia Stad (Batavia Stad Fashion Outlet) te Lelystad. - Walibi Holland; attractiepark voor jong en oud! - Dolfinarium te Harderwijk; bekijk dolfijnen, haaien, zeeleeuwen e.d. - Cultureel dagje uit? Bezoek Vestigingsstad Elburg.

Kortom, heel veel leuk dingen om eens te bezoeken. Komt u tijd te kort…? Boekt u gewoon een extra nachtje…!!

Boek uw verblijf hier rechts door op "website" te klikken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hotel Het Galjoen uit de rubriek hotel uit Lelystad is gevestigd aan de De Rede 50-56 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0321-317030.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Hotel Het Galjoen zijn o.a. :