Hygiene Centrum Nederland H.C.N. in Almere

Hygiene Centrum Nederland H.C.N. uit Almere heeft geen profiel.

Wat doet Hygiene Centrum Nederland H.C.N. in Almere

Hygiene Centrum Nederland H.C.N. is een ongediertebestrijding uit Lelystad. Men is gevestigd aan de Operretteweg 5a. Het telefoonnummer van Hygiene Centrum Nederland H.C.N. in Almere is 0900-9191910.

Is Hygiene Centrum Nederland H.C.N. in Almere uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Lelystadonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Hygiene Centrum Nederland H.C.N. in Almere valt onder de rubriek ongediertebestrijding. Een ongediertebestrijding uit Lelystad levert onder andere :

Hygiëne Centrum Nederland is de aangewezen partij als het gaat om detectie en/of daadwerkelijke plaagdieren bestrijding, wering, inspecties en controles.

Wij werken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor in de Food als non Food sector gelden ook wettelijke eisen, waar men in het bedrijfsleven zich aan moet houden. Dus voor zowel advies, inrichting, gebruik van passende apparatuur en de daarbij behorende de voorlichting kunt u gebruiken maken van onze expertise. In ons bedrijf vindt u tevens nationale en internationale bedrijven onder Eén dak. Een nieuwe formule en een nieuw gezicht in de wereld van hygiëne.

Bekende merknamen als: Fimap, CWS/Boco, Eco2clean, Interhal/Atkins en vele andere. Vele namen spreken al voor zich, zij leveren professioneel (gebruiks)apparatuur en deze zijn te vinden in onze showroom.  ; ; ; ;  ;  ; ;  ;  ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ;  ; ;  ; ; ; ;  ; ; ; ; ; ; Voor vragen, advies en of hulp zijn wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. U kunt dan terecht voor vragen en advies die u wilt over laten aan onze expertise. Onze showroom is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

I. Hoekstra maandag 29 oktober 2012

4 sterren

“Onze mening over Hygiëne Centrum Nederland: Wij hadden overlast van muizen in onze kantoren, ook een beetje eigen schuld door o.a. onze boterhammen en fruit in de lades van de bureaus te laten slingeren. het bedrijf HCN kwam langs en na twee bezoeken was de overlast weg, ze hebben de gaten dichtgemaakt en een rooster geplaatst en de oorzaak dus opgespoord, wij zijn ze erg dankbaar, want de dames stonden letterlijk op de stoelen. Helemaal prima dus en een dikke 8 van ons.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.

Ander ongediertebestrijding

  • Truly Nolen De ongediertebestrijding van Lelystad

    Truly Nolen De ongediertebestrijding van Flevoland | Dè specialist in het bestrijden van elk soort o. Trefwoorden van Truly Nolen De ongediertebestrijding van Lelystad : ongedierte bestrijding, gespecialiseerde ongediertebestrijding, zelf ongedierte bestrijden, 24/7 ongedierte bestrijding, gratis offerte ongedierte bestrijding, doe-het-zelf ongedierte bestrijden, diervriendelijk ongedierte bestrijden, ongedierte laten bestrijden met garantie, .

    tel. 0320-820993, Platinastraat 6, 8211AR in Lelystad

    Meer over Truly Nolen De ongediertebestrijding van Lelystad contact website