IdG computerlessen voor ouderen in Lelystad

Computerlessen voor ouderen

Over IdG computerlessen voor ouderen

IdG computerlessen voor ouderen valt onder de rubriek opleiding uit Lelystad.

Welkom bij IDG computerlessen voor ouderen,

Even voorstellen : Mijn naam is Ineke de Groot. Sinds 2000 verzorg ik in Lelystad computercursussen voor ouderen, tot grote tevredenheid van honderden cursisten. De eerste computerervaringen deed ik op tijdens mijn werk op kantoor in de jaren 80. Ik was er direct enthousiast over en werkte met veel plezier met deze “wonderdoos.”

Van 1993 tot 2000 ben ik fulltime moeder geweest. Toen in 2000 mijn jongste zoon ook naar school ging, kwam er weer ruimte voor een baan. Zo kwam ik na de zomervakantie bij Stichting Welzijn Lelystad (toen nog SWOL) terecht. Het seizoen 2015-2016 ging voor het eerst niet meer onder het vaandel van Welzijn Lelystad, maar onder mijn eigen naam.

Het lesgeven doe ik inmiddels dus al 18 jaar en nog steeds met veel plezier. Het cursusaanbod is de afgelopen jaren flink uitgebreid. De cursussen zijn gericht op ouderen. Er is veel aandacht voor individuele vragen. Ik neem daarvoor ook alle tijd. Mijn eerste zorg is altijd dat de mensen hun angst kwijtraken om achter de computer te gaan zitten.

Er wordt lesgegeven aan groepjes van maximaal 6 personen. Daardoor is er tijd voor individuele aandacht. U kunt voor alle computercursussen uw eigen laptop meenemen. Heeft u geen laptop, dan maakt u gebruik van een computer van Welzijn Lelystad.

Het zijn lessen van 2 uur inclusief een korte pauze.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

IdG computerlessen voor ouderen uit de rubriek opleiding uit Lelystad is gevestigd aan de Koningsbergenstraat 201 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39343467.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij IdG computerlessen voor ouderen zijn o.a. :

Nieuws van IdG computerlessen voor ouderen in Lelystad

Computerlessen beginnen weer

Computerlessen beginnen weer

Maandag 23 september a.s. gaan de eerste computerlessen van het nieuwe seizoen weer beginnen.