Ik wil in Balans komen ! in Lelystad

Ik wil in Balans komen ! uit Lelystad heeft geen profiel.

Wat doet Ik wil in Balans komen ! in Lelystad

Ik wil in Balans komen ! is een coaching uit Lelystad. Men is gevestigd aan de Bastion 81. Het telefoonnummer van Ik wil in Balans komen ! in Lelystad is 06-49084851.

Is Ik wil in Balans komen ! in Lelystad uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Lelystadonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Ik wil in Balans komen ! in Lelystad valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Lelystad levert onder andere :

Mevr.Marianne Kempe - Hak is het gezicht achter Ik wil in Balans komen. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat het betekent om met overgewicht te worstelen.Door in 2010 te zijn begonnen met meer bewegen en een gezondere leefstijl, vlogen de kilo's er in rap tempo af. Door gezonde voeding en meer bewegen heb ik inmiddels mijn streefgewicht bereikt en kom ik niet meer aan en voel ik me super. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

  • Strover | Voor hulp bij verlies en rouw

    Hulp bij verlies en rouw. Trefwoorden van Strover | Voor hulp bij verlies en rouw : verlies ondersteuning, rouwverwerking, hulp bij rouwen, vastgelopen in rouwproces, baan verloren, ontslag gekregen, kind gaat uit huis, met pensioen gaan, levensfases, ik kan niet meer, ik zie geen toekomst meer, man verloren, vrouw verloren, kind verloren, stervensbegeleiding, Reiki-behandeling, .

    tel. 06-47777470, Kogge 06 14, 8242 AV in Lelystad

    Meer over Strover | Voor hulp bij verlies en rouw contact website