Jacques Wery Catering & Partyservice in Zeewolde

Jacques Wery Catering & Partyservice gevestigd in Zeewolde.

Over Jacques Wery Catering & Partyservice

Jacques Wery Catering & Partyservice valt onder de rubriek catering in Lelystad.

Waar en met wie u ook bent..

Betreft het een zakelijke bijeenkomst of een gezellig samenzijn met vrienden en familie Bent u in een vergaderruimte aan het brainstormen over een nieuw product dat gelanceerd moet worden of wilt u met een groep adverteerders een ballonvlucht maken Gaat u trouwen en wilt u een geweldig feest geven of bent u op zoek naar bedrijfscatering van uitstekende kwaliteit?

Jacques Wery Catering & Partyservice zorgt voor catering op maat.

Waar en met wie u ook bent.

Goed en lekker eten zorgt voor meer vrolijkheid en harmonie. Mensen reageren nog positiever op elkaar. Genieten doe je samen het beste.

Het bedrijf is gevestigd in Zeewolde en bestaat sinds 1993. Het heeft een goede naam en een rijke ervaring aan catering op elk denkbaar gebied. Wij verzorgen uw feest, bijeenkomst of evenement vanaf 15 personen. Al uw wensen worden bij Jacques Wery Catering & Partyservice gerealiseerd. Wij organiseren desgewenst alles voor u, van locatie en faciliteiten tot evenement. Verse producten en eerlijk bereid eten staat voorop, zowel bij een chique 7-gangendiner, een stamppottenbuffet als ook een biologische bereide lunch. En kiest u voor een exotische maaltijd, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Aarzelt u niet ons te mailen of te bellen voor het aanvragen van nadere informatie of voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jacques Wery Catering & Partyservice uit de rubriek catering uit Lelystad is gevestigd aan de Mast 38A in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5229033.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Jacques Wery Catering & Partyservice zijn o.a. :