Kamsteel Portretfotografie in Lelystad

Kamsteel Portretfotografie uit Lelystad heeft geen profiel.

Wat doet Kamsteel Portretfotografie in Lelystad

Kamsteel Portretfotografie is een fotograaf uit Lelystad. Men is gevestigd aan de Schieland 12. Het telefoonnummer van Kamsteel Portretfotografie in Lelystad is 06-46277455.

Is Kamsteel Portretfotografie in Lelystad uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Lelystadonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Kamsteel Portretfotografie in Lelystad valt onder de rubriek fotograaf. Een fotograaf uit Lelystad levert onder andere :

Wij hebben een fotostudio in lelystad. Hier kunt u terecht voor portretfoto's. Ook kunt u op locatie een fotosessie (bv in het natuurpark) laten maken. U kunt alleen, maar ook met het hele gezin voor een foto komen. Ook dieren (bv honden, paarden, papegaaien) fotograferen behoort tot de mogelijkheden. Verder kunt u bij mij terecht om uw bedrijfspersoneel op de foto te laten zetten, of voor een zakelijke foto voor een sollicitatie. Voor trouwreportages en groepsfoto’s en kunstfoto's, elfjes en pop-art. Laat mij uw feestje verzorgen, dan kom ik bij u thuis. Bv een kinderfeest met make-up en fotoshoot. Of een vrijgezellenfeest en sweet-16 met een workshop make-up en daarna een fotoshoot. In samenwerking met een kunstenares maken we een prachtige bellypaint als u zwanger bent. Na de schmink volgt een fotosessie.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review