KD Coaching in Lelystad

Welkom bij de Wandelcoach

Over KD Coaching

KD Coaching valt onder de rubriek coaching in Lelystad.

Jos Mol is de drijvende kracht achter KD Coaching. Nadat hij ruim 20 jaar actief is geweest in de ICT is hij op zoek gegaan naar zijn werkelijke drijfveren. Hij is destijds begeleid door een life coach. Door die gesprekken werd het hem duidelijk dat hij een voorbeeld was en zo is Jos Mol een 2 jarige opleiding tot Master Coach gestart.

Hij zet zich in om anderen te begeleiden. Waar liggen de drijfveren, waar komen die vandaan en hoe kun je die vertalen naar je dagelijkse praktijk. Hij betrekt de context van jou erbij. Dus niet alleen het werk maar ook het gezin, de vriendenkring, de sport of het koor, je familie en gezin van herkomst. Zijn overtuiging is door naar het totaalplaatje te kijken je om tot inzicht te komen wat resulteert in het juist handelen.

Ben je op zoek naar een goede life coach omdat je even niet zo lekker in je vel zit? Dan ben je bij KD Coaching aan het juiste adres. Coaching vanuit zijn principe is gericht op iedereen die merkt dat het anders moet maar daar niet alleen uitkomt.

Bij de Koorddanser kun je allerlei associaties bedenken. Eén van de definities die Jos tegenkwam was “iemand die evenwichtskunsten uitvoert op een koord, voor zijn beroep of uit liefhebberij”. Jos heeft deze vertaald in een 5-tal basisprincipes. Deze zijn voor Jos uitgangspunt voor coaching, daar ligt zijn passie.

1. Je mag er zijn, jij staat op het koord.

2. Laat het oordeel los, het koord zit vast en ondersteunt je.

3. Neem je verantwoordelijkheid, jij beslist over de vervolgstap.

4. Stap buiten je pad, heb oog voor je doel, de eindstreep.

5. Beweeg, stap voor stap vooruit op het koord.

KD Coaching maakt daarbij gebruik van wandelcoaching en verzorgt (samen met een therapeut) een running en wandelgroep traject. Tevens is Jos ook budgetcoach, voor als je de financiën niet op orde hebt en niet zo goed weet dit op orde te brengen.

Ga voor meer informatie en de mogelijkheden naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KD Coaching uit de rubriek coaching uit Lelystad is gevestigd aan de Den Essenburg 38 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37377167.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij KD Coaching zijn o.a. :