Kinder en pubercoach Mariet in Lelystad

Kinderen en pubers leren hoe ze handig kunnen leren en plannen. Zodat ze gemotiveerd en met plezier, zelfstandig en met zelfvertrouwen aan de slag kunnen!

Over Kinder en pubercoach Mariet

Kinder en pubercoach Mariet valt onder de rubriek coaching in Lelystad.

Mariët Hogendoorn is de drijvende kracht achter Kinder en pubercoach Mariet.

Mijn passie in het werken met kinderen en jongvolwassenen is altijd geweest om samen te kijken naar wat goed gaat en wat beter kan! Ik sta naast het kind en ondersteun daar waar dat nodig is. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talenten. Als kindercoach vind ik het belangrijk het kind op zijn gemak te stellen, ik ben geïnteresseerd in het kind, nieuwsgierig hoe “het” voor het kind werkt. Ik houd van eerlijkheid en duidelijkheid en op zoek gaan naar dat wat werkt!

Ik houd ervan om oplossingsgericht te werken. En met enthousiasme mee te denken zodat je kind zich nog zelfverzekerder gaat voelen!

Gaat je kind niet altijd met plezier naar school? Doet je kind wel goed zijn best maar lukt het niet altijd?

Leren: voor de een lijkt het zo gemakkelijk, de ander moet er meer moeite voor doen! Ieder kind moet naar school en heeft dus te maken met leren. En dat leren op school kun je leren….. Bij leren leren krijg je zicht op je eigen leerstijl, leer je verschillende manieren van leren toe te passen. Maar ook concentratie, faalangst, plannen en organiseren en doelen stellen horen erbij.

Kindercoaching:

Een kind heeft veel te leren op weg naar volwassenheid. Soms gaat dat vanzelf en soms is dat wat lastig…. Als kindercoach bied ik laagdrempelige, oplossingsgerichte en praktische begeleiding voor kind en ouder. Samen gaan we kijken wat er allemaal wél goed gaat en wat er nog beter kan. Wat is het doel waar je als ouder en kind graag naar toe wil werken? Hier gaan we dan mee aan de slag om zo het zelfvertrouwen en zelfinzicht van het kind te vergroten. Tijdens de coaching kijk ik wat er aansluit bij de hulpvraag en wat ik daarbij kan inzetten om naar het doel toe te werken.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kinder en pubercoach Mariet uit de rubriek coaching uit Lelystad is gevestigd aan de Bijlweg 13 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0622568855.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kinder en pubercoach Mariet zijn o.a. :

Nieuws van Kinder en pubercoach Mariet in Lelystad

SLiM naar de brugklas

SLiM naar de brugklas

Nog even en dan ga je naar de middelbare school. Dat is best spannend! Nieuw klasgenoten leren kennen, elk uur een ander vak en een andere docent. Maar ook huiswerk maken! Wil jij goed starten na de zomervakantie? Dan is mijn leuke online-programma SLiM naar de brugklas echt iets voor jou!