OdetZo in Lelystad

OdetZo: Bloemen en planten.

Over OdetZo

OdetZo valt onder de rubriek bloemist in Lelystad.

De drijvende kracht achter OdetZo is Odette Mars. Odette heeft in 1984 de Havo opleiding afgesloten met een talendiploma en daarna heeft zij voor een werkterrein in de bloemen gekozen. In 1987 heeft Odette het diploma bloemschikken en binden en bloementeelt behaald. Tijdens deze opleiding heeft zij diverse stageplekken gehad waarmee haar vakbekwaamheid op een hoger peil werd gebracht.

Na gewerkt te hebben bij diverse bloemisten en enkele opleidingen te hebben gevolgd, is Odette in 2010 haar eigen bedrijf OdetZo gestart. Deze bloemenzaak richt zich voornamelijk op de zakelijke markt om deze te kunnen voorzien van fleur en kleur. Daarnaast maakt OdetZo bruidsboeketten en rouwarrangementen in eigen beheer.

Wilt u als particulier bloemen of planten voor een bijzondere gelegenheid? Dan bent u van harte welkom in de webshop. Deze kunt u terug vinden via de website. U kunt ook kiezen voor een bloemenabonnement.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan OdetZo? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OdetZo uit de rubriek bloemist uit Lelystad is gevestigd aan de Kaapstanderweg 1L in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13573462.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij OdetZo zijn o.a. :