Pedicurepraktijk Propes in Lelystad

Pedicurepraktijk Propes: Gediplomeerd medisch pedicure!

Over Pedicurepraktijk Propes

Pedicurepraktijk Propes valt onder de rubriek pedicure in Lelystad.

U loopt gemiddeld enkele kilometers per dag, oftewel 185.000 kilometers in uw hele leven. Uw voeten zijn een erg belangrijk deel van uw lichaam welke goed verzorgt moeten worden en daarvoor ben u bij Pedicurepraktijk Propes helemaal aan het juiste adres.

Ik heb de salon aan huis, met een aparte professionele behandelruimte en ingang. Heeft u aandoeningen aan uw voeten zoals eelt, likdoorns, kloven, wratten, schimmelnagels etc.? Dan help ik u daarmee met alle liefde. Ik vindt het erg belangrijk dat u weer vertrekt met een verzorgd gevoel en dat u het gevoel heeft dat u er weer tegen aan kan.

De behandelingen;

* Onderbeen massage

* Pedicure Basis/Diabetische-,Reumatische- en Overige risicovoeten

* Spa pedicure

* Parrafine behandeling

* French pedicure/ Gel nagels

* CND Shellac nagels

* Wimpers en Wenkbraus verven / Epileren

* Harsen: Armen, Benen, Rug, Oksels en het gelaat

Ook sta ik geregistreerd in het kwaliteits- register voor de pedicures. Dit betekend dat ik voldoe aan de kwaliteitseisen die gesteld worden door de brancheorganisatie.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pedicurepraktijk Propes uit de rubriek pedicure uit Lelystad is gevestigd aan de Den Essenburg 22 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29370808.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Pedicurepraktijk Propes zijn o.a. :