Power Security in Lelystad

Power Security uit Lelystad heeft geen profiel.

Wat doet Power Security in Lelystad

Power Security is een beveiliging uit Lelystad. Men is gevestigd aan de Amstenrade 5. Het telefoonnummer van Power Security in Lelystad is 0320-213403.

Is Power Security in Lelystad uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Lelystadonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Power Security in Lelystad valt onder de rubriek beveiliging. Een beveiliging uit Lelystad levert onder andere :

We hebben allemaal behoefte aan veiligheid. U. Wij. Iedereen. Wij dragen graag bij aan een grotere veiligheid. Door bijvoorbeeld voor u te surveilleren, door ongewenste gasten buiten te laten, door portiersdiensten te leveren en door keyholderschap.

Om uw veiligheid zo groot mogelijk te laten zijn, spelen wij zo goed mogelijk in op uw wensen en behoeften. Daarom verplaatsen wij ons uitgebreid in uw situatie. U bepaalt. Wij luisteren. Wat voor u geldt, geldt ook voor onze medewerkers. Ze zijn het hart van onze organisatie. Ze zijn ons visitekaartje. Ze zijn de schakel tussen u en ons. Daarom verplaatsen we ons grondig in onze medewerkers. Zo bereiken we een optimale afstemming tussen u, de opdrachtgever en wij, onze medewerkers.

Door een breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardige diensten willen wij zorgdragen aan uw veiligheid en die van uw onderneming. Kenmerkend van onze dienstverlening is een hoge mate van klantgerichtheid en flexibiliteit. Onze beveiligingsmedewerkers zijn gaarne bereid om samen met u een passend veiligheidsniveau voor u en uw onderneming te ontwerpen.

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bevoegd om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten. De werkzaamheden worden in de regel in uniform verricht want door preventief aanwezig te zijn kunnen wij criminaliteit terugdringen. Indien nodig kan er ook onopvallend gesurveilleert worden, een en ander afhankelijk per situatie en wensen van de klant. Ook kunt u bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvend beveiligingsadvies en/of kwaliteits-prijsvergelijking.

Marktsegment

overheid midden- en kleinbedrijf industrie banken verzekeraars horeca detailhandel garagebedrijven transportsector bouw- en woningbouwverenigingen aannemers verenigingen V.I.P.s particulieren

Ook beveiligen wij winkelcentra, industrie en haventerreinen, evenementen en kantorencomplexen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander beveiliging