Praktijk Havayah in Almere

Praktijk Havayah | OMARM JEZELF ZOALS JE BENT...

Over Praktijk Havayah

Praktijk Havayah valt onder de rubriek coaching in Lelystad.

Het Hebreeuwse woord Havayah betekent “ervaring”; Havayah is de heiligste van de namen van God.

Contact maken met overledenen is van alle tijden. Reeds in de oudheid riepen oer-volkeren als de indianen en de Aboriginals de hulp in van geesten van voorvaderen om hen te steunen in hun leven vol risico’s en gevaren. Tegenwoordig zijn de methodes om contact te maken heel divers.

Mijn naam is Angela van der Ploeg, ik ben o.a. gespecialiseerd in fotoreading (overleden) mens en (overleden) dier, healing en energetische huisreiniging. Ik ben mensentolk, dierentolk, helderziend, helder voelend en tevens vertrouwenspersoon.

Wilt u ook een consult?

Voor alle consulten geldt: U dient zelf een consult aan te vragen, u kunt dit niet doen voor een ander. Uitzonderingen nagelaten bij bijvoorbeeld overleden kinderen of dieren.

Om zuiver te kunnen werken vraag ik u tevens niet hele verhalen vooraf te mailen. Ik weet het liefst zo min mogelijk. De gegevens die ik nodig heb zal ik aan u vragen.

Op mijn website kunt u alvast ervaringen inzien van klanten die inmiddels een reading en/of consult bij mij hebben gehad.

U kunt terecht voor: - Fotoreading (overleden) personen - Speed-consult - Fotoreading (overleden) dieren – dierentolk - Healing bij dieren - Healing/magnetiseren mens - Stervensbegeleiding dier - Energetische huisreiniging - Luisterend oor/vertrouwenspersoon

Omarm jezelf zoals je bent...


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Havayah uit de rubriek coaching uit Lelystad is gevestigd aan de Sneeuwklokjestraat 15 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20363620.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Havayah zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk Havayah in Almere

Nieuwe producten in de webshop

Nieuwe producten in de webshop

Unieke en leuke kado artikelen voor verjaardag, Sint of Kerst.