Praktijk Vita Mea in Lelystad

Praktijk Vita Mea: Therapie & Coaching.

Over Praktijk Vita Mea

Praktijk Vita Mea valt onder de rubriek coaching in Lelystad.

De drijvende kracht achter Praktijk Vita Mea is Lydia Visser. Lydia heeft als passie om mensen, van alle leeftijden, te kunnen begeleiden wanneer zij vastlopen of dreigen vast te lopen in hun leven.

Nadat Lydia 27 jaar gewerkt heeft op diverse afdelingen binnen het ziekenhuis, wilde zij graag verder kijken wanneer een patiƫnt een klacht had. Hierdoor is haar wens ontstaan om zich verder te verdiepen en ontwikkelen en zo is zij als therapeut gaan werken. Lydia is een geregistreerd psychosociaal therapeut, EIK therapeut en EMDR Master Practitioner.

Tijdens de sessies zult u bewust worden gemaakt van processen en dit geeft u dan inzicht in uw gedrag, gevoel en emotie. Samen met u gaat Lydia op zoek naar de onbalans in uw leven en zij zal een stukje met u meelopen om de balans weer terug te krijgen. Hierdoor krijgt u de regie van uw leven weer in eigen hand.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk Vita Mea? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Vita Mea uit de rubriek coaching uit Lelystad is gevestigd aan de Kempenaar 01-34 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20684511.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Vita Mea zijn o.a. :