Restaurant aan ut water in Lelystad

A la carte & plateservice!

Over Restaurant aan ut water

Restaurant aan ut water valt onder de rubriek restaurant in Lelystad.

Bent u op zoek naar een eigentijds en gemoedelijk restaurant voor een etentje met vrienden en/of familie? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Restaurant aan ut water is een plek om heerlijk te kunnen genieten van een prachtige omgeving waar u onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van de rust en sfeer.

Onze mogelijkheden;

* Feesten en partijen

* Vergaderen

* Live Aan Ut Water

* High Tea

* Trouwlocatie

Reserveren is zeer gemakkelijk, via onze website kunt u aangeven met hoeveel personen u wenst te komen en uiteraard wanneer u een tafel wilt reserveren. Wilt u met een grote groep komen? Reserveer dan via het online contactformulier, zo kunnen wij er zorg voor dragen dat er voldoende ruimte beschikbaar is om jullie te voorzien van een onvergetelijke avond.

Waarom Aan ut water?;

* Bediening

* Groepsvriendelijk

* Reserveren is mogelijk

* Geschikt voor kinderen

* Terras aanwezig

* Catering

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Restaurant aan ut water uit de rubriek restaurant uit Lelystad is gevestigd aan de ijsslmeerijk 17 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0320-263663.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Restaurant aan ut water zijn o.a. :