Restaurant Bataviahaven in Lelystad

Direct aan het water is restaurant Bataviahaven de perfecte plek voor elke gelegenheid.

Over Restaurant Bataviahaven

Restaurant Bataviahaven valt onder de rubriek restaurant in Lelystad.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ;  ; ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Aan de kop van de Bataviahaven in Lelystad vindt u een wel heel bijzonder restaurant. Zon prachtlocatie vind je in Nederland niet snel! Direct aan het water is restaurant Bataviahaven de perfecte plek voor elke gelegenheid.

Of het nu gaat om een gezellige avond lekker eten met een groep vrienden of familie. Een vergadering, nieuwjaarsreceptie of teambuildingsessie met uw bedrijf: restaurant Bataviahaven zorgt voor een onvergetelijke dag of avond.

Door het adembenemende uitzicht over het IJsselmeer zowel vanuit het restaurant als vanaf het grote terras biedt deze moderne locatie een sfeervol decor voor een uitstekende lunch of diner, of uw evenement.

Om uw bijeenkomst een extra dimensie te geven is het mogelijk om deze te combineren met een vaartocht of overnachting op één van de schepen van NAUPAR of met een arrangement van Rough Event. Uw beste keus voor uw bijeenkomst!

Meer info

Voor informatie over catering, reserveringen, of andere vragen en opmerkingen kunt u het contactformulier gebruiken of bellen naar 0320-260 833.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Restaurant Bataviahaven uit de rubriek restaurant uit Lelystad is gevestigd aan de Bataviahaven 1 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0320-260833.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Restaurant Bataviahaven zijn o.a. :