Size Zero Lelystad in Lelystad

Size Zero Lelystad: Less size, more zero!

Over Size Zero Lelystad

Size Zero Lelystad valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Lelystad.

Bent u veel aan het sporten maar blijft u last houden van hardnekkig vet dat niet weg gaat? Heeft u last van putjes in uw billen benen? Krijgt u een vetrandje over uw broek? Wilt u hier wat aan doen? Wilt u ook moeiteloos afslanken? Dan helpt Size Zero Lelystad u daar graag bij.

U zult bij Size Zero Lelystad afslanken met één van de meest effectieve apparaten van dit moment. U krijgt een aantal behandelingen aangeboden, waarmee u in combinatie met gezonde voeding moeiteloos kunt afslanken. Om u te helpen biedt Size Zero Lelystad 100% natuurlijke producten aan (Diet Couture).

U kunt een keuze maken uit diverse behandelingen. Deze behandelingen ziet u hieronder staan. Uitgebreide informatie ziet u op de website terug.

De behandelingen:

- Body pump patch treatment.

- Facial treatment.

- Cryolipolyse.

- easy shape laser.

- Body treatment.

- Easy shape trainer.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u de website bekijken. Heeft u een vraag aan Size Zero Lelystad? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Size Zero Lelystad uit de rubriek gezondheidscentrum uit Lelystad is gevestigd aan de Ketelmeerstraat 136 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14476876.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Size Zero Lelystad zijn o.a. :