Stressless massage in Lelystad

Stressless massage uit Lelystad heeft geen profiel.

Wat doet Stressless massage in Lelystad

Stressless massage is een massage uit Lelystad. Men is gevestigd aan de De Schans 16 10. Het telefoonnummer van Stressless massage in Lelystad is 06-24622015.

Is Stressless massage in Lelystad uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Lelystadonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Stressless massage in Lelystad valt onder de rubriek massage. Een massage uit Lelystad levert onder andere :

Karin de Boer is de kracht achter Stressless massage Lelystad. Nadat ze een aantal jaren in de zorg heeft gewerkt, waar ze veel bezig was met het geven van massages, heeft ze er voor gekozen om haar eigen massagesalon te beginnen. Ze is gecertificeerd voor alle aangeboden massages. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

 • De Oosterse Hand

  Welzijnspraktijk De Oosterse Hand is er voor een professionele behandeling gericht op ontspanning, h. Trefwoorden van De Oosterse Hand : Shiatsu stoelmassage, bedrijfsmassage op locatie, Shiatsu op locatie, stoelmassage op locatie, ziekte verzuim reduceren, betere werksfeer, lager ziekteverzuim.

  tel. 06-50626655, Jol 21-6, 8243GJ in lelystad

  Meer over De Oosterse Hand contact website

 • Tulum Massagepraktijk

  Tulum Massagepraktijk: Gezond en welzijn verbeteren door middel van massages.. Trefwoorden van Tulum Massagepraktijk : hotstone massage, ontspanningsmassage, anti-cellulitis massage, professionele massage, massage praktijk, therapeutische massage, anti klachten massage, kinesio tape, aromatherapie, duo massage, 4handen massage, .

  tel. 06-83563316, Brugplein 2, 8223AK in Lelystad

  Meer over Tulum Massagepraktijk contact website