T.W. Bronts Tuinaanleg & (sier) Bestratingen in Lelystad

T.W. Bronts Tuinaanleg & (sier) Bestratingen gevestigd in Lelystad. Bronts Bestrating voor al uw (sier) bestrating en tuinaanleg. Wilt u dat wij graszoden leggen of een tuinhuisje bouwen dan doen wij dat. Bronts Bestrating is ook zeer geschikt om uw vijver door aan te laten leggen.

Over T.W. Bronts Tuinaanleg & (sier) Bestratingen

T.W. Bronts Tuinaanleg & (sier) Bestratingen valt onder de rubriek hovenier in Lelystad.

Bronts Bestrating is een bedrijf dat in 2000 is opgericht door T.W. Bronts te Lelystad. Tom Bronts heeft ruim 25 jaar ervaring in de (sier)bestrating en tuinaanleg. Wij maken waar wat wij u beloven, of het nu gaat om een kleine achtertuin of een groot bedrijventerrein niets is ons teveel.

De stenen en overige producten halen wij bij onze trouwe leverancier Zam te Lelystad. Door de grote ervaring die wij hebben opgedaan in de afgelopen 25 jaar zijn wij in staat om een zeer groot project aan te nemen.

Wij hebben voldoende ervaring met projecten van ruim 10.000 vierkante meter. Ons werkgebied gaat verder dan Lelystad wij werken door een groot deel van Nederland.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Behalve particulieren hebben we veel ervaring met grote aannemers zoals : BAM en Slokker. Indien u een foto impressie wilt zien van onze werkzaamheden neemt u dan kijkje onze foto gallerij op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

T.W. Bronts Tuinaanleg & (sier) Bestratingen uit de rubriek hovenier uit Lelystad is gevestigd aan de Gondel 21-54 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54902183.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij T.W. Bronts Tuinaanleg & (sier) Bestratingen zijn o.a. :