Truly Nolen De ongediertebestrijding van Lelystad in Lelystad

Truly Nolen De ongediertebestrijding van Flevoland | Dè specialist in het bestrijden van elk soort ongedierte.

Over Truly Nolen De ongediertebestrijding van Lelystad

Truly Nolen De ongediertebestrijding van Lelystad valt onder de rubriek ongediertebestrijding in Lelystad.

Truly Nolen is één van de grootste en invloedrijkste bedrijven op wereldniveau in de dienst van de milieubescherming. Sinds meer dan 70 jaar is Truly Nolen gespecialiseerd in het uitroeien van ratten en muizen, kakkerlakken, insecten, het bestrijden van vogels en het bestrijden en uitroeien van ongedierte in woningen en bedrijven over de hele wereld.

Kwaliteit is de sleutel van het succes van Truly Nolen. Truly Nolen heeft een sterk imago en staat voor ervaring, snelheid en kwaliteit van de dienstverlening, samen met het leveren van uitstekende en doeltreffende resultaten. De stevige positie van Truly Nolen op de markt behouden zij door doordat zij aan de voorhoede van de technologie staan en kunnen rekenen op een hecht team dat open staat voor nieuwe uitdagingen.

Truly Nolen's doelstelling?

Een geloofwaardige organisatie zijn die voortdurend groeit, door een correcte professionele houding, een dienstverlening die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, respect, veiligheid, innovatie en toegevoegde waarde, en met respect voor het milieu waarin wij leven.

Voor uw gehele tevredenheid stelt Truly Nolen, na de eerste tussenkomst, een onderhoudsplan op met geregeld toezicht, zowel overdag als 's nachts, om het daadwerkelijke bestrijden van het probleem op de voet te volgen en dit zonder bijkomende kosten voor de klant. Zo garandeert Truly Nolen 100% doeltreffendheid bij het bestrijden van ongedierte en bewaken zij de kwaliteit van haar geleverde dienst. De hoofddoelstelling van haar diensten is de klant helemaal tevreden stellen.

Truly Nolen garanderen:

- Dienverlening 24 uur per dag/7 dagen per week/365 dagen per jaar;

- Gratis offerte;

- Ervaren technici, met een jarenlange ervaring op dit gebied;

- Een tussenkomst ten laatste 48 uur na uw verzoek;

- Gedetailleerd onderhoudsrapport;

- Gratis controles;

- Online platform voor exclusief gebruik door de individuele klant waar hij al zijn gegevens, certificaten en verslagen van de tussenkomsten kan raadplegen.

Truly Nolen heeft de oplossing voor onder andere de volgend ongedierte:

- Mijten

- Knaagdieren

- kakkerlakken

- Vogels

- Vliegen

- Mieren

- Houtworm

- Mug

- Wandluizen

- Motten

- Vlooien

- Bijen en wespen

- En nog veel meer..

Wilt u zelf de ongedierte te lijf gaan, Truly Nolen heeft ook daar alle middelen en materialen voor. Neem dan eens een kijkje op de website www.ongediertedeal.nl.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Truly Nolen De ongediertebestrijding van Lelystad uit de rubriek ongediertebestrijding uit Lelystad is gevestigd aan de Platinastraat 6 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0320-820993.

Diensten en producten voor ongediertebestrijding

Trefwoorden die horen bij Truly Nolen De ongediertebestrijding van Lelystad zijn o.a. :

Nieuws van Truly Nolen De ongediertebestrijding van Lelystad in Lelystad

Wie zijn wij??

Wie zijn wij??

Truly Nolen is één van de grootste en invloedrijkste bedrijven op wereldniveau in de dienst van de milieubescherming.