Vario Beveiliging BV in Lelystad

Vario Beveiliging BV uit Lelystad heeft geen profiel.

Wat doet Vario Beveiliging BV in Lelystad

Vario Beveiliging BV is een beveiliging uit Lelystad. Men is gevestigd aan de Kolkweg 20-05. Het telefoonnummer van Vario Beveiliging BV in Lelystad is 0320-846567.

Is Vario Beveiliging BV in Lelystad uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Lelystadonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Vario Beveiliging BV in Lelystad valt onder de rubriek beveiliging. Een beveiliging uit Lelystad levert onder andere :

Vario Beveiliging is een particuliere beveiligingsbedrijf uit met haar kantoor en videomeldkamer in Lelystad, Flevoland. Een van de basisbehoeftes die de mensheid sinds jaar en dag nastreeft is 'veiligheid'. De behoefte aan veiligheid heeft bij de mens een hoge prioriteit. Denk hierbij aan bescherming, zekerheid en geborgenheid. De maatschappij heeft zich de afgelopen jaren dan ook nadrukkelijk bezig gehouden met het ontwikkelen van preventieve middelen om veiligheid te waarborgen. Beveiliging is een van die middelen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Ben donderdag 16 maart 2017

0,5 sterren

“Het zou fijn zijn als dhr de goede zijn personeel betaald. Autos in beslag genomen en personeel krijgt geen salaris. De betalende klanten krijgen geen werk meer geleverd! De hele tent staat op omvallen en ze doen niets maar dan ook werkelijk niets voor hun klanten en personeel. Ze moeten zich heel diep schamen! Betalen moet je de Goede! Je personeel laat jou failliet verklaren!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

peter woensdag 10 februari 2016

0,5 sterren

“Ik wil doorgeven dat jullie een onervaren bedrijf zijn! dat niet goed omgaat met de klachten van jullie eigen persooneel zoals het rekening houden met de prive van de werknemers zoals dat je een gehandicapte kind hebt en dat dat veel nazorg eist! en dat marco speelt met de brood van de mensen! Hij behandeld ze mensen als oudvuil en hiervoor hebben wij een groepering van mekaar en sluiten uit dat we naar de bond toe stappen en het helemaal tot aan de bodem zullen veranderen! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.

Ander beveiliging