Vertrouwenspersoonflevoland.nl in Lelystad

Gecertificeerd vertrouwenspersoon.

Over Vertrouwenspersoonflevoland.nl

Vertrouwenspersoonflevoland.nl valt onder de rubriek coaching in Lelystad.

Ervaart u ongemakken op de werkvloer en komt u er met uw werkgever niet meer uit? Dan kan ik u helpen! Vertrouwenspersoon Flevoland is er voor iedereen die vastloopt in zijn en/ of haar werkomgeving. Barbara Tusveld vindt dat iedereen recht heeft op een veilige werkplek, als extern vertrouwenspersoon heb ik een onafhankelijke positie buiten de organisatie!

Wat kan ik voor u betekenen?

* Voorlichten en informeren van werknemers over de werkwijze van de vertrouwenspersoon, en advies geven aan het management over het voorkomen van ongewenst gedrag * Opvang en begeleiding van werknemers die last hebben van ongewenste omgangsvormen. * Het analyseren van voorvallen en adviseren hierover en de verwijzing naar professionele hulpverleners.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vertrouwenspersoonflevoland.nl uit de rubriek coaching uit Lelystad is gevestigd aan de Eaglelaan 180 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55128529.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vertrouwenspersoonflevoland.nl zijn o.a. :