Voet & Mooi in Lelystad

Voet & Mooi is een praktijk voor voetbehandelingen en pedicure

Over Voet & Mooi

Voet & Mooi valt onder de rubriek pedicure in Lelystad.

De professioneel maar toch sfeervolle ingerichte praktijk is gelegen in de wijk Gondel, Makkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Het bevindt zich allemaal op de begane grond en is met rolstoel makkelijk toegankelijk. U kunt hier terecht voor zowel een pedicure- als een cosmetische voetbehandeling. Als u niet in staat bent de praktijk te bezoeken kunt u ook overleggen voor een behandeling aan huis.

Deze voet/onderbeenmassage heeft een zeer fijne en ontspannende uitwerking op het hele lichaam, zeer geschikt bij een druk leven met spanning en stress. Er wordt veel gebruik gemaakt van hoogwaardige producten van Strictly Pure, deze bevatten natuurlijke oliƫn en stoffen welke door de huid gemakkelijk worden opgenomen.Deze verwenbehandeling omvat een scrub, een op de huid toegespitst masker en ter afsluiting een heerlijke massage.

Door middel van een gellacquer wordt er een mooie French Pedicure op uw teennagels aangebracht.Deze wordt vervolgens uitgehard onder een uv-lamp. Het resultaat is prachtige gelakte teennagels, deze gellacquer blijft wekenlang (4 - 6 weken) mooi.

Body Sugaring ??is ontharen met suikerpasta, effectiever en minder pijnlijk dan harsen en het is zacht voor de huid. De suikerpasta zorgt er voor dat de huid gescrubd wordt, na afloop voelt de huid heerlijk zacht. Deze methode is bijna geschikt iedere huid, zelfs een gevoelige, allergische huid kan in de meeste gevallen gesugared worden.

voor meer informatie kunt u terecht op de site.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voet & Mooi uit de rubriek pedicure uit Lelystad is gevestigd aan de Gondel 21-60 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0320-222132.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Voet & Mooi zijn o.a. :