Aanbieding: juli en augustus 2020 / Corona onzekerheden thuis

De vakantieperiode is voor de meeste mensen inmiddels wel begonnen. En dit jaar ziet het er toch iets anders uit dan andere jaren.

Aanbieding: juli en augustus 2020 / Corona onzekerheden thuis

Afgezien van de vroeg-boeker (voor de corona uitbraak in Europa), hebben veel mensen al gelijk andere plannen gemaakt met hun vakantiegeld. Veel wordt besteed aan uitgestelde klussen in en om het huis. Ik zie het overal om me heen, mensen lekker druk in huis en in de tuin. Bouwmarkten doen het goed in corona tijd!

Voor de vroeg-boeker gold/geldt met name dat het afwachten was/is of de geplande vakantie (plan A) door kon/kan gaan. Als je plannen had voor binnen Europa, dan gaan de meeste vakanties gelukkig gewoon door, of je hebt een voucher waarmee je iets anders leuks hebt uitgekozen? Voor de vakanties buiten Europa ziet het er minder rooskleurig uit, daarvan gaat het gros gewoon niet door. En ja, daar zit je dan… plan B?

Wat doen je dan met best veel gedoe en onzekerheid? Het kan zeker de nodige stress opleveren om ineens te moeten schakelen of juist lang in onzekerheid te zitten of je plannen wel gerealiseerd kunnen worden. Wat doet dat met je? Heb je een beetje kunnen omdenken en los kunnen laten? Of gaat dat nog niet zo makkelijk? Hoe ga je hiermee om binnen het gezin?

Zit jij met deze vragen of heb je toch een aantal belemmeringen ondanks de vakantieperiode, waarin je toch ook een beetje moet ontspannen?

Ik ben bereikbaar, ook in de vakantieperiode, speciaal voor jou als vrouw!

Voor een volwaardig gesprek van uur tot anderhalf ben ik ervoor jou, voor slechts €30,- lekker online, in je eigen omgeving!

Fijne vakantie, blijf voorzichtig en corona vrij!

Liefs,

Coach SaSophieN

P.S. intake is gratis!

Geplaatst op woensdag 15 juli 2020.

Over Coach SasophieN

Dit bericht is geschreven door Coach SasophieN. Het bedrijf valt onder coaching uit Lelystad. Trefwoorden van Coach SasophieN uit Lelystad : kernwaarden en kwaliteiten ontdekken, coaching voor vrouwen, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling & groei, Provocatief coachen, Systemisch werk, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), communicatie .

Lees meer over Coach SasophieN.