Aanbieding set breedtelamp

***Aanbieding*** ga veilig de weg op! Set breedtelampen nu voordelig kopen

Aanbieding set breedtelamp

Ga veilig de weg op en voorkom hoge boetes! Niet alleen voor u, maar ook voor uw medeweggebruiker is het zaak om goed zichtbaar te zijn: Zien en gezien worden! De bekeuringen liegen er niet om: deze kunnen oplopen tot €140,00! Voor u ingekocht: voordelige pendellampen, geleverd als set met bollampjes

Breedteverlichting en pendellampen in gloeilampuitvoering. Bestel voordelig aanhanger verlichting, eenvoudig zelf te monteren op aanhanger of trailer. De pendellampen zijn uitermate veilig, omdat de breedte en lengte van het voertuig wordt gemarkeerd. Voor de chauffeur een enorm handig hulpmiddel bij het terugzetten van de aanhangwagen of trailer. Breedteverlichting is onmisbaar voor elke chauffeur! Deze set (artikelnummer 303718) is nu leverbaar voor maar €11,95!

Geplaatst op vrijdag 30 november 2018.

Over Onlinetrailerparts

Dit bericht is geschreven door Onlinetrailerparts. Het bedrijf valt onder webshop uit Lelystad. Trefwoorden van Onlinetrailerparts uit Lelystad : Neuswielen, koppelingen, overdeksloten, anti diefstal, hang & sluitwerk, electra en verlichting, lading, gereedschap, caravan, paardtrailer, boottrailer, vouwwagen. Onderdelen aanhangwagen, aanhanger, trailer, caravan, vouwwagen, paardentrailer, boottrailer.

Lees meer over Onlinetrailerparts.