Een fijne herst...

vol warmte en geluk!

Een fijne herst...

Beste klant,

Dit weekend gaat de klok alweer een uur terug, terug naar de (originele) wintertijd. Het begon de laatste weken al steeds vroeger donker te worden, maar komende week zal het helemaal wel weer even wennen zijn.

Nu het donkerder - en kouder - wordt buiten, krijgen we automatisch ook meer zin om binnen te blijven, gezellig op de bank met een dekentje, wierookstokje aan, grote mok thee in je handen. Stiekem best lekker, toch?

De herfst is niet voor niets het seizoen om je jezelf te verwarmen en voeden. Daarom deze week fijne herfstproducten in de nieuwsbrief. En in deze blog vind je overheerlijke herfstrecepten om jezelf dit seizoen goed te voeden.

Bestel nu in onze shop. Met kortingscode FIJNEHERFST19 krijg je tot en met 8 november 2019 €2,50 korting op alle bestellingen vanaf €25.

https://tracking.pranayur.nl/images/stand.jpg?pomiv=EEBAICYEWEhIOMAzEJn6&hashcode=745c2617affaf7c54890f9ad97ddba1f

Kom je bij ons langs op de beurs Internationaal Therapeut 2019? Dit is in Nederland de enige beurs waar je op een ontspannende en informele manier kennis kan maken met bijna alle facetten uit de natuurlijke gezondheidszorg. Je kunt er kennis maken met producten, behandelwijzen, voeding & vitaminen, cursussen, spirituele vakanties en ga zo maar door. Ook zijn er lezingen en workshops met bekende schrijvers en sprekers te volgen. Zie ook www.internationaaltherapeut.nl.

Geplaatst op maandag 28 oktober 2019.

Over Holisan Health Products

Dit bericht is geschreven door Holisan Health Products. Het bedrijf valt onder groothandel uit Lelystad. Trefwoorden van Holisan Health Products uit Lelystad : massageolien, kruidenpreparaten, leverancier van ayurvedische producten, leverancier gezondheidsproducten, importeur ayurvedische kruidenpreparaten, distributeur kruidenpreparaten, ayurveda, natuurlijke producten.

Lees meer over Holisan Health Products.