Een onwerkelijke situatie

Het is al weer een paar weken aan de gang, een onwerkelijke situatie waar niemand rekening mee had gehouden.

Een onwerkelijke situatie

Iets wat ver weg leek, helemaal aan de andere kant van de wereld, was ineens dichtbij. Voor sommige heel dichtbij, waarbij ze zelf, naasten of kennissen hebben moeten zien lijden aan het Corona virus.

Ook voor mij duurde het even, voordat het echt tot mij doordrong. Daar waar ik normaal zelf de keuze heb om thuis te werken, werd het me nu opgelegd door de overheid. De persconferentie van Rutte op zondag 15-03 kwam voor mij binnen. Dit is serieus en iedereen moet zijn steentje bijdragen om het virus in te dammen.

Nu mijn 2de week volledig thuiswerken vanaf 16-03. Voor mij wende het eigenlijk best snel, vooral als al je collega’s ook op afstand werken voel je toch een verbondenheid. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we moeten er met z’n allen wat van maken.

Al met al heeft het een enorme impact op onze dagelijkse gang van zaken. Voor ons als gewone burgers, maar ook veel ondernemers hebben het nu erg zwaar.

Als coach vind ik het interessant om te weten hoe wij als verschillende individuen omgaan met de situatie. Om van elkaar te leren, maar ook om elkaar te helpen of een steuntje in de rug te geven. Heb jij nu het idee dat je wordt uitgedaagd? Moet je ineens creatiever zijn in hoe je je dag indeelt? Lukt het met een gezin thuis, kunnen jullie samen daarin jullie weg vinden? Zijn er misschien spanningen en hoe ga je daar mee om? Heb je behoefte aan een onafhankelijk persoon die gewoon even luistert?

Allemaal vragen die mij interesseren en ik zou het erg leuk vinden als jullie dit met mij willen delen in oriënterend gesprek. Ik luister graag en wie weet kan ik in de toekomst nog meer voor je betekenen. Uiteraard op afstand de komende tijd!

Neem contact op via mijn contactgegevens op www.lelystadonderneemt.nl of via de contactpagina op mijn website https://www.coach-sasophien.nl/contact

Geplaatst op woensdag 25 maart 2020.

Over Coach SasophieN

Dit bericht is geschreven door Coach SasophieN. Het bedrijf valt onder coaching uit Lelystad. Trefwoorden van Coach SasophieN uit Lelystad : kernwaarden en kwaliteiten ontdekken, coaching voor vrouwen, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling & groei, Provocatief coachen, Systemisch werk, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), communicatie .

Lees meer over Coach SasophieN.