Het vuur laait op.

Met ayurveda houdt je je hoofd koel.

Het vuur laait op.

Het is zomer, dus pitta-dosha staat aan het roer! Pitta staat voor de elementen water en vuur en heeft o.a. de bijbehorende eigenschappen heet, scherp en verspreidend. Wanneer de pitta in jou teveel wordt, kan dit dus leiden tot irritaties en hitte gerelateerde klachten. In dit seizoen is het daarom vaker van belang om verkoeling te zoeken. Op onze blog lees je meer over pitta-dosha en hoe je je hoofd koel houdt. En dit keer in de nieuwsbrief fijne producten om deze dosha in balans te houden.

Tot en met 30 juni kun je gebruik maken van de kortingscode HETISZOMER18. Daarmee krijg je €2,50 korting op bestellingen vanaf €25.

Ga direct naar de shop

Geplaatst op dinsdag 26 juni 2018.

Over Holisan Health Products

Dit bericht is geschreven door Holisan Health Products. Het bedrijf valt onder groothandel uit Lelystad. Trefwoorden van Holisan Health Products uit Lelystad : massageolien, kruidenpreparaten, leverancier van ayurvedische producten, leverancier gezondheidsproducten, importeur ayurvedische kruidenpreparaten, distributeur kruidenpreparaten, ayurveda, natuurlijke producten.

Lees meer over Holisan Health Products.