Hoe zuur ben jij?

Graadmeter van gezondheid.

Hoe zuur ben jij?

Hoe zuur je bent heeft hier dus niet zozeer te maken met een slecht humeur, maar met de pH waarde (zuurgraad) van je lichaam. De pH waarde geeft aan hoe zuur - of juist het tegenovergestelde daarvan (alkalisch) - je lichaam is. Het wordt aangegeven met een getal van 0 tot 14, waarbij 0 het allerzuurst is en 14 het minst. 7 ligt precies in het midden en geeft een neutrale waarde aan. Wanneer je gemiddeld lager dan 6 meet, is verandering van voeding en het gebruik van PH correct poeder of tablet aanbevolen.

Tot en met 30 juni kun je gebruik maken van de kortingscode HETISZOMER18. Daarmee krijg je €2,50 korting op bestellingen vanaf €25.

Ga direct naar de shop

Geplaatst op vrijdag 8 juni 2018.

Over Holisan Health Products

Dit bericht is geschreven door Holisan Health Products. Het bedrijf valt onder groothandel uit Lelystad. Trefwoorden van Holisan Health Products uit Lelystad : massageolien, kruidenpreparaten, leverancier van ayurvedische producten, leverancier gezondheidsproducten, importeur ayurvedische kruidenpreparaten, distributeur kruidenpreparaten, ayurveda, natuurlijke producten.

Lees meer over Holisan Health Products.