Maand van de Spiritualiteit

Nog tot en met 10 februari is het de maand van de Spiritualiteit.

Maand van de Spiritualiteit

Nog tot en met 10 februari is het de maand van de Spiritualiteit. Deze maand is in het leven geroepen omdat veel mensen behoefte hebben aan inspiratie en zingeving. Ze zijn op zoek zijn naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn.

Wellicht herken je het zelf ook wel, of heb je zelfs al ervaren dat spiritualiteit heel concreet evenwicht en richting kan geven aan je leven. In onze shop bieden we je daarom ook diverse spirituele producten, zoals deze verderop in de nieuwsbrief. Wil je meer weten over de maand van de Spiritualiteit, bekijk dan de speciale website.

En bestel bij ons met kortingscode SPIRI2019, want dan ontvang je t/m 31 januari €2,50 korting op alle bestellingen vanaf €25.

Geplaatst op vrijdag 25 januari 2019.

Over Holisan Health Products

Dit bericht is geschreven door Holisan Health Products. Het bedrijf valt onder groothandel uit Lelystad. Trefwoorden van Holisan Health Products uit Lelystad : massageolien, kruidenpreparaten, leverancier van ayurvedische producten, leverancier gezondheidsproducten, importeur ayurvedische kruidenpreparaten, distributeur kruidenpreparaten, ayurveda, natuurlijke producten.

Lees meer over Holisan Health Products.