Natuurlijk verzorgd met de verzorgingsproducten van Gezondmarkt

Tot en met 25 december krijg je €5 korting op alle bestellingen Bij Gezondmarkt

Natuurlijk verzorgd met de verzorgingsproducten van Gezondmarkt

Kerst is feest! Je wilt er met de kerstdagen dan ook op je kerstbest uitzien. Het liefst door producten te gebruiken die goed voor je zijn. Want wanneer je goed voor je lichaam zorgt, zorgt je lichaam ook goed voor jou. Met de natuurlijke verzorgingsproducten van Gezondmarkt weet je zeker dat je lichaam verzorgd wordt met natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan een mooie en gezonde huid. De biologische ingrediënten uit onze producten bieden een uitstekende verdraagzaamheid, zelfs door de meest gevoelige huid.

Zelf niks nodig? Verzorgingsproducten doen het ook altijd goed als cadeautje onder de boom! Of ga voor één van deze cadeau-ideeën >>

Tot en met 25 december krijg je €5 korting op alle bestellingen vanaf €25,-. Gebruik hiervoor de kortingscode KERST2017.

Geplaatst op vrijdag 15 december 2017.

Over Gezondmarkt.nl

Dit bericht is geschreven door Gezondmarkt.nl. Het bedrijf valt onder webshop uit Lelystad. Trefwoorden van Gezondmarkt.nl uit Lelystad : natuurlijke producten, relaxproducten, zoetwaren, gezonde voeding, bijzondere cadeauartikelen, kruidensoorten, biologische producten, homeopathie,.

Lees meer over Gezondmarkt.nl.