Nieuw: de Starline automatische zwembadreiniger!

Om het zomerklaar maken van uw zwembad en het reguliere onderhoud gemakkelijker uit te voeren, heeft Starline haar eigen automatische zwembadreiniger ontwikkeld!

Nieuw: de Starline automatische zwembadreiniger!

Nieuw: de Starline automatische zwembadreiniger!

Ondertussen zijn de eerste zonnestralen doorgebroken en is iedereen klaar voor het nieuwe zwembadseizoen! Om het zomerklaar maken van uw zwembad en het reguliere onderhoud gemakkelijker uit te voeren, heeft Starline haar eigen automatische zwembadreiniger ontwikkeld!

De Starline automatische zwembadreiniger De kwalitatieve zwembadreiniger is uitgerust met de meest geavanceerde technologie op het gebied van automatische zwembadreinigers. De Starline zwembadreiniger is eenvoudig in gebruik door het lichte design. De Starline zwembadrobot beschikt hij over drie gecombineerde borstels die het zwembad grondig reinigen. De automatische zwembadreiniger veegt en zuigt zowel de bodem, de wanden als de waterlijn in 1 of 2,5 uur. Als het programma is afgelopen, schakelt de robot zich zelf uit.

De zwembadreiniger filtert het water grondig. Zo zorgt de tweevoudige filtratie voor stof- en vuilvrij zwembadwater. Wanneer het filter vol is, kan deze makkelijk vervangen worden door de filtertoegang via de bovenzijde. De filter cartridges zijn gemakkelijk schoon te maken en weer terug in de stofzuiger te plaatsen. Zo zorgt deze automatische bodemzuiger voor een aangenaam en gemakkelijk onderhoud van het zwembad!

Kijk voor alle inhoudelijke specificaties hieronder op de factsheets! Enthousiast geworden? Bestel de Starline automatische waterreiniger via onze webshop!

Neem voor meer informatie contact met ons op via 036-5225532 of via info@bodyfit.nl!

Geplaatst op vrijdag 17 mei 2019.

Over Bodyfit Wellness B.V.

Dit bericht is geschreven door Bodyfit Wellness B.V.. Het bedrijf valt onder sauna uit Lelystad. Trefwoorden van Bodyfit Wellness B.V. uit Zeewolde : sauna kopen, zwembad in de tuin, jacuzi, hottub, infraroodsauna, sunshower, Starline, stoombad, Cleopatra, buitensauna, Starline spa, hottub, 4Seasons spa, bouwkundig zwembad, polysester zwembad, zwembadafdekking, buitendouche, Finse sauna, stoombad, chloor zwembad, sauna accessoires, sauna producten..

Lees meer over Bodyfit Wellness B.V..