Waarschuwingslamp bij pech

Pech onderweg is vervelend, maar kan ook gevaarlijk zijn!

Waarschuwingslamp bij pech

Pech hebben met de auto, motor of brommer is ontzettend vervelend en kan ook heel gevaarlijk zijn. Als je strandt op een slecht verlichte weg dan wil je zo goed mogelijk zichtbaar zijn om gevaarlijke situaties te voorkomen. Deze waarschuwingslamp is bij dit soort momenten onmisbaar. Ideaal voor in de auto of motor.

De lamp heeft 9 programma's en is waterdicht en magnetisch. Dusdanig sterk dat je er met de auto overheen kunt rijden. Al met al een praktisch hulpmiddel om in de auto te hebben liggen.

De lampen zijn per stuk verkrijgbaar of in een set met 6 lampen en diverse adapters. De set wordt geleverd in keurige koffer.

Bekijk de lampen via deze link: https://www.onlinetrailerparts.nl/waarschuwingslamp/a5568?c=3528

Geplaatst op dinsdag 12 februari 2019.

Over Onlinetrailerparts

Dit bericht is geschreven door Onlinetrailerparts. Het bedrijf valt onder webshop uit Lelystad. Trefwoorden van Onlinetrailerparts uit Lelystad : Neuswielen, koppelingen, overdeksloten, anti diefstal, hang & sluitwerk, electra en verlichting, lading, gereedschap, caravan, paardtrailer, boottrailer, vouwwagen. Onderdelen aanhangwagen, aanhanger, trailer, caravan, vouwwagen, paardentrailer, boottrailer.

Lees meer over Onlinetrailerparts.