Zijn wie je bent

Iedereen is uniek en iedereen heeft en volgt zijn eigen pad. Diversiteit geeft kleur. Jouw achtergrond, waar jij vandaan komt, wat jouw normen en waarden zijn. Het bepaalt wie je bent en geeft je ook de keuze om te bepalen wie je wilt zijn.

Zijn wie je bent

Iedereen is uniek en iedereen heeft en volgt zijn eigen pad. Diversiteit geeft kleur. Jouw achtergrond, waar jij vandaan komt, wat jouw normen en waarden zijn. Het bepaalt wie je bent en geeft je ook de keuze om te bepalen wie je wilt zijn. En vooral ook waarvan jij wilt dat jouw pad naar toe gaat. Kun jij nog wat hulp gebruiken om jezelf verder te ontdekken en te ontwikkelen? Als jouw antwoord op deze vraag “Ja” is, ga ik dit graag met jou onderzoeken!

Wil jij ook:

• bepalen wat voor jouw belangrijk is?

• bij jezelf ontdekken welke kwaliteiten je al bezit en deze sterker maken?

• nieuwe competenties onder de knie krijgen?

• effectiever zijn in wat je doet?

• je werk-privé balans herstellen?

Alles wat we doen hebben we ons eigen gemaakt. En zit vast geroest in onze patronen. Als het ons de gewenste resultaten oplevert is er niets aan de hand, totdat je erachter komt dat het niet meer datgene oplevert wat je altijd al gewend was. Dan is dat het moment om het anders te doen, maar hoe dan? Daar kan ik je bij helpen!

Mijn Doelgroepen 

• Vrouwen die graag bezig zijn met hun eigen ontwikkeling & groei, dit kan zowel werk- en of privé gerelateerd zijn. Iedereen heeft een doel of meerdere doelen in het leven en soms raken we het zicht een beetje kwijt en weten we niet meer of we op de juiste weg zitten. Daarnaast kan het prima zo zijn dat je wel op de juiste weg zit en het toch niet lukt... Waar zou dat aan kunnen liggen? Zet je je eigen talenten wel goed in? Zijn er misschien toch vaste patronen waar je in blijft vastzitten en je niet vooruit helpen? Het begint allemaal bij het onderzoek naar jou van binnen, waar sta jij voor en hoe wil jij dit uitdragen? Ik help jou om deze uitdaging aan te gaan, eens echt stil te staan bij jou! Coaching van binnen naar buiten met veel positiviteit.

• Jongvolwassen meiden 16+ die aan de start van hun ontwikkeling staan. Als jongvolwassenen wordt er veel van je gevraagd: ouders/studie/sport/vrienden/social media, noem het maar op. Dit kan aardig wat stress opleveren, hoe besteed je eigenlijk jouw tijd? Wat is nou echt belangrijk? Ik help jou bij het onderzoeken en inzichtelijk maken van dat wat echt belangrijk is voor jou, het concreet maken van jouw doelen, welke stappen je kunt ondernemen en vooral ook hoe! Maar niet te vergeten tijdens het onderzoeken gaan we samen inzicht krijgen in jouw kernkwaliteiten/krachten/talenten (geef het een naam :-) en hoe je die optimaal kunnen benutten. 

Mijn werkwijze

Coachen vanuit een ruststand, aandachtig luisteren, integer en oprecht geïnteresseerd in jou, Ik daag je uit, houd de spiegel voor en confronteer. Op basis van de coachvraag en situatie worden bepaalde technieken door mij ingezet om bij jou bewustwording, inzicht in jouw (kern)waarden en gedragsverandering te creëren.

Wil je kennismaken? Neem dan contact op!

Wie ben ik? Mijn naam is Sarah Sophie (roepnaam Sarah). Sinds november 2019 ben ik mijn eigen onderneming gestart als onafhankelijke coach. Ik heb nu ruim 2 jaar ervaring als coach mogen opdoen. Ik krijg ontzettend veel energie van het werken met mensen en ze te begeleiden om doelen (groot of klein) te bereiken en na te streven (zowel werk- als privé). Mijn kernwaarden: ontwikkelen & groeien, vertrouwen, veiligheid, openheid en geloof.

Mijn Visie "Ik geloof in een wereld waarbij het voor iedereen mogelijk is om betekenis te geven aan ieders persoonlijke identiteit, ontwikkeling & groei. Vol vertrouwen & openheid te staan voor dat waarin eenieder gelooft."

Mijn Missie "Openheid en ruimte aanreiken in een veilige omgeving, zodat jij jouw identiteit kunt verfijnen, kunt bepalen wat jij nodig hebt om te ontwikkelen en te groeien. Met als doel jouw identiteit vol vertrouwen uit te dragen en te staan voor dat waar jij in gelooft."

P.s. Voor de geïnteresseerde naar de betekenis van mijn bedrijfsnaam en logo leg ik het kort even uit. SasophieN is afgeleid van mijn 2 voornamen, de Hoofdletter ‘N’ aan het eind staat symbool voor de Nautilus schelp. Dat is ook de schelp die ik in mijn logo heb gebruikt. De binnenkant van de schelp is indrukwekkend, voor mij staat dit voor ontwikkeling van binnen uit in het tempo wat bij jou past.

Geplaatst op zondag 9 februari 2020.

Over Coach SasophieN

Dit bericht is geschreven door Coach SasophieN. Het bedrijf valt onder coaching uit Lelystad. Trefwoorden van Coach SasophieN uit Lelystad : kernwaarden en kwaliteiten ontdekken, coaching voor vrouwen, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling & groei, Provocatief coachen, Systemisch werk, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), communicatie .

Lees meer over Coach SasophieN.